CSOMAGPONT

iPhonepont – a GLS CsomagPont
Megbízható csomagszállítás

Az iPhonepont partnere a csomagszállításban a GLS. Üzletünkben magánszemélyek és cégek részére is rendelkezésre áll a GLS csomagpont szolgáltatása, mely segítségével gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan adhatja fel magán vagy vállalati küldeményeit. A GLS-sel feladott csomagok mindig gyorsan és biztonságban megérkeznek. Az üzletünkben működő GLS csomagponton mind a belföldi és külföldi csomagfeladást, mind a küldemények fogadását és az utánvétkezelés is gyorsan – pontosan lebonyolíthatja. Üzletünkbe a GLS a csomagokat hétköznapokon 13:00 órát követően adja le és szállítja el. A fenti időszakot megelőzően leadott csomagok jellemzően belföldön még másnap a címzetthez érkeznek.

Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel – ez a GLS egyik erőssége. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. Európában a GLS standard határidőket vállal, szomszédos országokba általában 24-48 óra, a távolabbi régiókba 72-120 óra az átfutási idő.

A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben kézbesíti a csomagokat. Ha a feladónak nincs külön árubiztosítása, a GLS a törvényi kötelezettség vállaláson túl minden csomagot biztosít, max. 50.000 forint áruértékig. A termékek különböző kiegészítő szolgáltatásokkal kombinálhatók, ami azt jelenti, hogy a GLS minden szállítási igénynek és követelménynek maximálisan megfelel.

Elégedett címzettek. Sikeres feladók.

Ha az alaptermékhez megrendeli a FlexDeliveryService szolgáltatást is, a GLS ügyfelek és a csomag címzettjei az alábbi előnyökhöz jutnak:

  • A címzett e-mailen vagy SMS-ben értesül a csomag feladásáról
  • A címzett számos kézbesítési lehetőség közül választhat – közvetlenül az üzenetben megadott weboldalon keresztül rendelkezhet a csomag sorsáról
  • Háromszori kézbesítési kísérlet
  • Lehetőség van esti kiszállításra: a GLS a depóvárosokban 17.00 és 20.00 óra között is kézbesít igény esetén

A szolgáltatás megkönnyíti a végfelhasználóknak történő sikeres kézbesítést, ezzel nő az ügyfelek elégedettsége. A szolgáltatás belföldi csomagküldemények esetében, valamint tizenkét európai ország közötti nemzetközi viszonylatban vehető igénybe.


GLS csomagpontszolgáltatás

Előnyök

Csomagfeladás a lakóhelyhez közel

Nincs hosszú sorban állás

Hosszú nyitva tartási idő

Egyszerű árképzés


Biztonság

Általános csomagbiztosítás, max. 50.000 forint áruértékig

Online csomag nyomon követés

Átvételi elismervény

GLS CsomagPont árak


Egyszerű árképzés – csak a csomag mérete számít!

A méret meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy a körméret (leghosszabb oldal + a két rövidebb oldal összegének kétszerese) nem haladhatja meg a 3 métert. Öt méretkategória – XS-től az XL-ig, amelyek gyorsan és egyszerűen meghatározhatóak mérőszalag segítségével. A csomag súlya nem haladhatja meg a 40 kg-ot. A csomagok körmérete nem haladhatja meg a 3 métert (maximális magasság: 60 cm, maximális szélesség: 80 cm, maimális hosszúság: 200 cm, maximális súly: 40 kg)


Aktuális árlista, Díjkalkulátor

A díjkalkulátor segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámíthatja, hogy mennyibe kerül a GLS csomagszállítás:

Díjkalkulátor – kattints

Az utánvétes csomagok átvételekor üzletünkben bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!


Szállítási információ

Jó csomagolás és címzés – ezeknek köszönhető, hogy biztonságban érkezik meg a csomagja a GLS-sel. Fontos a csomagfeladás precíz előkészítése már csomagoláskor.  A csomag legyen zárt, tartalma lehetőség szerint ne legyen látható. A csomagolás védje a tartalmat, az üres részeket lehetőség szerint csomagolóanyaggal töltse ki.

Térjen be üzletünkbe, intézze ügyeit egy helyen! Tegyen egy próbát, nem fog csalódni!

Népszerű termékek!

adminGLS Csomagpont