Ha még nem ismer minket tegyen egy próbát, nem fog csalódni. Javítási munkáinkra 6 hónap garanciát vállalunk.

„iPhonepont, nincs több gond, pont!”

iPhonepont

Nincs több gond, pont!

Mobiltelefonok szervizelésében több mint fél évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött az Iphone termékekre specializálódtunk, követve a telekommunikációs eszközös piacának rohamos fejlődését. Az Iphone termékek teljes palettáját javítjuk szakszerűen a legmodernebb eszközökkel felszerelt szervizünkben, amely az üzletünkkel azonos címen működik. 2019-ben a folyamatos bővülés és fejlesztés jegyében Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk, munkánkat továbbra is maximális precizitással az Ügyfeleink szolgálatában végezzük.

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot Vevőinkkel, szervizünk és üzletünk nyitvatartási időben felkereshető már előzetes időpont foglalási lehetőséggel is a kényelmesebb ügyintézés érdekében. Készüléke professzionális javítását a legtöbb esetben 20 percen belül el tudjuk végezni, így a termékeket nem szükséges üzletünkben leadni, a javítás akár helyben is megvárható.

Szervizünk szakszerűen végzi minden típusú iPhone, iPad, iMac termék gyári garancia időn túli javítását, egyedi hibajelenségek esetén is gyorsan és kedvező áron végezzük el a hibás termék javítását Ügyfeleinknek.

A szervizelésen túl üzletünkben megtalálható az iPhone termékek teljes választéka, azok gyári kiegészítői, valamint utángyártott termékek kiskereskedelmével is foglalkozunk.

adminPont